Hoppa till innehåll
MyMSP@0.5x

myMSP

Den stabila och mångsidiga plattformen myMSP

Vår plattform myMSP riktar sig mot kunder med önskemål om specialanpassade lösningar och stor trafikvolym. myMSP använder sig av separata funktionsmoduler som enkelt går att kombinera för att skapa specifika lösningar som kan tillgodose varje kunds unika behov. Plattformen är utvecklad för att kunna hantera stora volymer, vara enkelt att ansluta till från kundens egna system, och med stora krav på säkerheten.

Systemanslutningar (API)

Om du vill kunna skicka meddelande från ditt befintliga system ger myMSP dig flera anslutningsmöjligheter, från branschstandarden SMPP till våra egna HTTPS- och WebService-gränssnitt. myMSP kan även konfigureras att skicka leveransinformation och inkomna meddelande tillbaka till ditt system via HTTP-push. Samtliga API, och hur du använder dom, är noggrant beskrivna i vår tekniska dokumentation.

Tvåvägskommunikation

myMSP kan både skicka och ta emot olika typer av meddelande såsom SMS, MMS och e-post. Med hjälp av virtuella nummer kan även meddelande trådas, d.v.s. utgående och inkommande meddelande kan kopplas samman till en konversation.

myMSP har stöd för följande funktioner:

 • SMS - Skicka textmeddelande som SMS.
 • MMS - Skicka multimediameddelande som MMS.
 • Leveransrapporter - Kvittens på att ett meddelande har skickats och levererats.
 • Avsändaralias - Avsändaralias är en textsträng eller ett nummer som visas som avsändare i mottagarens mobiltelefon. En textavsändare, d.v.s. ett avsändaralias som innehåller bokstäver, kan exempelvis vara ett företags- eller organisationsnamn. Vill du att mottagaren ska kunna svara på ditt meddelande kan du använda ett nummeralias istället. Våra virtuella nummer gör det dessutom möjligt att ta emot svar direkt till systemet.
 • Tvåvägskommunikation -Möjlighet att ta emot inkommande meddelande skickade till ett kortnummer (kräver ett nyckelord i meddelandetexten) eller till ett dedikerat virtuellt nummer. Systemet kan även koppla ihop skickade meddelande med inkomna svar, s.k. trådade SMS.
 • Långa SMS - Meddelande som är längre än 160 tecken kan skickas som länkade SMS som monteras samman till ett meddelande när samtliga delar nått mottagarens telefon. Skicka meddelande som är upp till 765 tecken långa.
 • Schemalagda utskick - Schemalägg när ett meddelande ska levereras (upp till 72 timmar fram).
 • Time-to-live (TTL) - Ibland kan det vara lämpligt att stoppa meddelande som inte levererats efter en viss tid, t.ex. om det gäller ett erbjudande som är giltigt under en begränsad period. Ett meddelandes livslängd sätts när det skickas (standard 48 timmar, max 72 timmar).
 • Flash SMS - Innehållet i ett flash-SMS visas direkt på skärmen när det levereras och sparas inte i mottagarens inkorg.
 • Destination port - Skicka ett SMS till en specifik port på mottagarens telefon. Användbart när du vill skicka meddelande till t.ex. en mobil-app via mobilnätet.
 • Skicka till grupper - Vill du skicka ett meddelande till en hel grupp behöver du enbart ange en gruppkod istället för att inkludera alla mottagarnummer. Grupper skapas och administreras via myMSPs webbgränssnitt. Mottagare kan även anmäla sig själva till en grupp genom att skicka in ett SMS till systemet vilket begränsar mängden administration av gruppen.
 • Dubblettkontroll - Om ett mobilnummer finns med mer än en gång i ett utskicks mottagarlista rensas dubbletterna ut.
 • Statistik - Logga in på myMSPs webbgränssnitt för att se sänd-, mottagar- och användarstatistik för ert konto.
 • Kvalité - Vi har avtal med samtliga operatörer i Sverige samt utvalda kvalitetsoperatörer internationellt. Redundanta anslutningar möjliggör automatisk fail-over om en operatör går ner.

Läs om fler av våra tjänster nedan.

TJÄNSTER / LÖSNINGAR

Vi erbjuder ett stort urval av kundanpassade tjänster och digitala egenutvecklade produkter. Nedan finns en överblick över vanliga kommunikationsutmaningar och de flesta av våra tjänster. Klicka på valfri tjänst/kommunikationsutmaning för mer info.

För ytterligare info om våra tjänster

Maila sales@21st.se, ring oss på: +46 (08) 21 21 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
Skrolla till toppen