21st Century Mobile

Intelligent messaging

21st Century Mobile utvecklar mobila meddelandetjänster för såväl privat som offentlig sektor– det har vi gjort sedan 2005. Vi är specialister på effektiv kundhantering inom mobil kommunikation.  Vår plattform och våra tjänster ser till att ni når ut med rätt information i rätt tid till rätt person.

Våra kunder finns bland annat inom resor/passagerartrafik, journal/bokningssystem, kommuner och energibolag. Gemensamt för alla våra kunder är behovet av en enkel, snabb och tillförlitlig kommunikationskanal ut till kunder, medarbetare eller invånare. Oavsett om det gäller plötslig och brådskande information eller planerad kommunikation når våra kunders meddelanden fram – vilket gör att de kan skapa lojala kundrelationer och samtidigt få en effektiv kundhantering.

21st Century Mobile är ett agilt, modernt och växande bolag. Vi erbjuder såväl en standardiserad plattform som integrationer med egna system och kundanpassad utveckling med rådgivning och projektledning.

Florina Ioana

Application Manager på Vattenfall Eldistribution

De tjänster 21st Century Mobile tillhandahåller har gett en bra kommunikation till kunden, bland annat via appen för avbrottsinfo. Det gör att vi kan spara på de kostnader som finns för ingående samtal till callcenter. Antalet samtal har minskat tack vare 21st Century Mobiles lösningar.

Marcel Magér

Market Unit Director North West Europe på Air Liquide

På Air Liquide sätter vi "Safety First", dvs. vi har en väldigt stark "safety" kultur. Samtidigt brukar vi binda ihop detta ledord med "Customers at heart".  Detta är exakt vad vår “safety walk” kombinerar, "Safety first and Customers at Heart”. Med riskanalysappen  gör vi det dessutom  på ett modernt, digitalt och effektivt sätt. Verktyget uppskattas  dessutom både av våra kunder och de anställda som genomför “safety walks".

Kunder i urval

Bra
OPUS
karlskrona
Mimer använder SMS
vattenfall vit
destination gotland

Referensuppdrag i urval

Kontakta oss

Kontakta oss via mail: sales@21st.se, via telefon: +46 (08) 21 21 55 eller använd formuläret nedan.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.