WEB_SMS@0.5x

WebSMS

Skicka SMS via webben

Med vår SMS-tjänst WebSMS kan du skicka SMS och MMS till hela världen direkt från din webbläsare. WebSMS kräver ingen installation och du har tillgång till applikationen oavsett vart du befinner dig.

I WebSMS kan du spara dina kontakter i en adressbok där du även kan skapa grupper av kontakter, vilket möjliggör en snabb och enkel distribution till en eller flera mottagare samtidigt. Det är dessutom enkelt att importera externa adressregister till WebSMS. Du kan enkelt följa upp leveransstatusen för varje utskick och på så sätt hålla reda på vilka mottagare som har fått ditt meddelande.

Fördelar med WebSMS

  • Flexibel lösning utan krav på installation
  • Går att nå från alla datorer med en internetuppkoppling och en webbläsare
  • Importera mottagarlistor eller gör utskick till enskilda mottagare direkt från datorn
  • Ingen startavgift

Användningsområden

Lämplig för små och medelstora företag, föreningar med behov för enstaka eller små volymutskick till kunder eller medlemmar. Det kan handla om påminnelser till möten, matcher eller liknande. Produkten lämpar sig även för privatpersoner.

Läs om fler av våra tjänster nedan.

TJÄNSTER / LÖSNINGAR

Vi erbjuder ett stort urval av kundanpassade tjänster och digitala egenutvecklade produkter. Nedan finns en överblick över vanliga kommunikationsutmaningar och de flesta av våra tjänster. Klicka på valfri tjänst/kommunikationsutmaning för mer info.

För ytterligare info om våra tjänster

Maila sales@21st.se, ring oss på: +46 (08) 21 21 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.