Outlook Message Service@0.5x

Outlook Message Service

Outlook Mobile Service (OMS) är en integrerad tjänst i Microsoft Outlook 2007 / 2010 som gör det möjligt att skicka och ta emot SMS direkt från Outlook. 21st Century Mobile kan användas som mobiltjänstleverantörer för OMS.

Fördelar med OMS
Mottagare kan svara på meddelande precis som andra SMS. Svaren vidarebefordras till din mobiltelefon eller direkt till din inkorg i Outlook via ett unikt svarsnummer tillhandahållet av 21st Century Mobile. SMS hanteras precis som e-postmeddelande i Outlook, d.v.s. skickade meddelande placeras i mappen ”Skickat” medan inkomna placeras i ”Inkorgen”. De har dock en unik ikon som gör det enkelt att identifiera vilka meddelande som är SMS. Med OMS kan inkomna e-postmeddelande automatiskt vidarebefordras till din mobiltelefon som SMS så att du inte missar viktiga meddelande när du inte är inne på kontoret. Du kan även konfigurera OMS att skicka ut påminnelser om avtalade tider du lagt in i din Outlook-kalender samt få en sammanfattning av följande dags schema direkt till din mobiltelefon.

Läs om fler av våra tjänster nedan.

TJÄNSTER / LÖSNINGAR

Vi erbjuder ett stort urval av kundanpassade tjänster och digitala egenutvecklade produkter. Nedan finns en överblick över vanliga kommunikationsutmaningar och de flesta av våra tjänster. Klicka på valfri tjänst/kommunikationsutmaning för mer info.

För ytterligare info om våra tjänster

Maila sales@21st.se, ring oss på: +46 (08) 21 21 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.