Hoppa till innehåll

LEKAB förvärvar 21st Century Mobile och stärker sitt kunderbjudande i Norden

Vi är glada över att kunna meddela att vi har ingått ett definitivt avtal och förvärvats av LEKAB Communication Systems AB, en svensk leverantör av företagsmeddelanden inom Enterprise-segmentet, som erbjuder digitala verktyg och lösningar inklusive meddelande-API:er för att effektivisera och digitalisera affärsprocesser och kommunikation. Läs mer om LEKAB här.

Vad betyder detta för dig som kund?

På daglig basis är det business as usual. Skillnaden nu är att vi har nya resurser och möjligheter att skapa värde för dig och potentiella nya kunder i Norden. Nästa kapitel skrivs nu i vår företagshistoria.
Genom att kombinera båda företagens styrkor inom business messaging och nästa generation av meddelandetjänster, skapar vi en grund för att kunna förbättra och berika vårt erbjudande. Vi ser fram emot att se vart vår tillväxt och innovation tar oss härnäst.
Håll dig uppdaterad om integrationsprojektet och vad som händer på vår resa mot en sammanslagen enhet och vårt värdeerbjudande de kommande månaderna.
Jag vill också ta tillfället i akt att tacka var och en av våra kunder för förtroendet vi har fått under de senaste 16 åren, ett förtroende som fört oss dit vi är idag. Engagemanget är starkare än någonsin nu under denna spännande tid vi har framför oss.

Hälsningar,
Christian Gröning
CEO

Kontakt

Christian Gröning
CEO – 21st Century Mobile
christian.groning@21st.se
+46700101820

Pekka Ollila
CEO – LEKAB
pekka.ollila@lekab.com
+358-40-716 4430

Länk – Pressmeddelande:
https://www.lekab.com/kunskapsbank/lekab-forvarvar-21st-century-mobile-och-starker-sitt-kunderbjudande-i-norden

Länk – FAQ (English only):
https://www.lekab.com/en/insights/faq-lekab-acquisition-of-21st

Skrolla till toppen