Hoppa till innehåll
trygg och säker 2018

21st medverkar på Trygg & Säker

Trygg & Säker är mötesplatsen och konferensen för dig som arbetar med trygghets- och säkerhetsfrågor inom det offentliga Sverige. 21st och vår VD Ulrika Pernestad kommer medverka på temat hur myndigheter och andra samhällsaktörer kan nå ut till invånare med relevant information i rätt tid och till rätt person.

Hur når du invånarna när krisen är framme?

När en kris eller allvarlig incident inträffar är kommunikationen till invånarna en av de viktigaste faktorerna för hur krisen utvecklar sig och hur den upplevs. När människor ser tillbaka på det inträffade är en av de saker de minns hur samhället hanterade det hela. Det gäller alla typer av incidenter som drabbar invånarna såsom skogsbränder, översvämningar, olyckor, stora elavbrott och i värsta fall attentat. Att kommunicera till invånarna handlar i ett första steg om att nå dem så snabbt som möjligt och med konkret och tydlig information. En studie* visar att vi i snitt tar emot över 60 mobilnotifikationer per dag, dvs. det är det bruset myndigheter och andra samhällsaktörer måste bryta igenom. SMS är ett av sätten myndigheter kan nå ut på, 90% av alla SMS blir lästa inom 3 minuter**, vilket gör det till en mycket effektiv kanal. 21st Century Mobile har utvecklat en rad kommunikationstjänster som underlättar för olika samhällsaktörer att nå fram med viktig information till allmänheten.

21st på Trygg & Säker 29-30 augusti – Följ med oss och få ett specialpris!

Förutom 21st  kommer du få lyssna på flera intressanta talare däribland Justitie- och inrikesminister Morgan Johansson, Erik Wennerström – Generaldirektör på BRÅ, och Shanga Aziz -aktuell föreläsare och skapare av Locker room talk. Teman som tas upp är bland andra cybersäkerhet, krisberedskap och social prevention. Med andra ord, ni kommer få breda och givande inspirationsföreläsningar samtidigt som ni får en chans att möta branschfolk och knyta kontakter.

Kom på Trygg & Säker som en av våra gäster och få ett specialpris! Boka och nämn vårt företag och du får 1 200 kr i rabatt! 

Så här gör du: Anmäl dig här.

I fältet för ev. rabattkod skriver du in koden ”SMART PARTNER”. I fältet för övrig information skriver du in vårt företagsnamn: 21st Century Mobile.

Hoppas du kan följa med!

Läs mer om Trygg & Säker eller kontakta oss om du har några funderingar på temat marketing@21st.se

*Studie utförd av bla. den spanska telefonoperatören Telefónica
** The State of SMS, studie från brittiska Text local.
Skrolla till toppen