Hoppa till innehåll

21st Century Mobile får ny VD

Christian Gröning tar över som ny VD för 21st Century Mobile efter Ulrika Pernestad som går vidare och startar eget företag inom den nya gigg-arbetsmarknaden. Ulrika anställde under våren 2018 Christian Gröning som försäljningschef och affärsutvecklare, tillsammans har de renodlat bolaget för att ta fram nästa framtidssäkrade messaging- erbjudande.

”Det har varit väldigt roligt att tillsammans med Christian sätta nya 21st på kartan med fullt fokus på core business och vår nya messaging plattform. Sms når alla världens mobiler inom 1 sekund, har 98 procents öppningsfrekvens och 90 procents läsfrekvens inom 2 minuter vilket är överlägset all annan kommunikation, ett teknikskifte är nu på väg där positionerna har flyttats från en enkel smalspårig kommunikation till en kommunikation med många fler möjligheter, både konversationer, video och voice. 21st är på helt rätt väg med sin nya plattform, så det är nu med fullt förtroende och med varm hand jag lämnar över uppdraget till Christian”, säger Ulrika.

21st Century Mobiles lösningar skapar en effektiv kommunikation ut till kunder och medarbetare. Affärsidén bygger på att erbjuda en mobil och flexibel lösning som gör att kunders kommunikation når mottagaren där den befinner sig och på mottagarens villkor. Christian Gröning säger att:

“Det är just det som är kärnan i verksamheten och där förtaget ska vara. Hur den kommunikationen sen ser ut rent tekniskt, om det är SMS, RCS, video eller något helt annat, styrs av människors sätt att kommunicera. Vårt uppdrag är att ta fram de tekniska lösningar som möter detta behov. Det är relationen mellan våra kunder och deras kunder och den unika kundresa som varje företag har som formar de tekniska lösningar vi tar fram.”

Följ oss gärna på Linkedin så missar du aldrig nyheter som rör företaget och de tjänster vi erbjuder inom messaging.

Skrolla till toppen