Ticket@0.5x

Ticket

En hel bokningscentral i din mobil eller dator

En inträdesbiljett till en rolig danskväll, en intressant föreläsning eller ett fiskekort som gäller i ett par dagar, en vecka, ett år. När du har biljetter att sälja har vi tjänsten för dig.

Du behöver inte investera i någon utrustning. Kunden bokar sin biljett, betalar över nätet, får sin biljett i form av en QR-kod och du läser av med din smartphone vid entrén, ute i naturen eller direkt vid fiskesjön. Enkelt och snabbt och kostnadseffektivt.

Ticket är en standardiserad tjänst för att hantera köp och kontroll av biljetter och kuponger. Slutkunder kan boka och köpa biljetter via en webbsida eller via SMS. Betalning kan ske t.ex. via betal-SMS eller kreditkort. Biljetten distribueras via SMS, MMS eller e-post i form av QR-koder. För att kontrollera biljetten visar slutkunden upp sin mobiltelefon med koden synlig eller ett utskrivet papper. Kontrollen kan ske manuellt med en smartphone eller automatiskt (kräver ytterligare infrastruktur). Hela lösningen är säkrad med kryptering.

Användningsområden:

  • Inträdesbiljett: Slutkunder bokar eller köper onumrerade biljetter till en konfe rens. Biljetterna levereras till slutkunderna som SMS och e-post med QR-kod. I entrén står en kontrollant / värd och läser av biljetterna med en smartphone som visar om biljetten är giltig och inte redan har använts. När konferensen startar vet organisatören exakt vilka gäster som är närvarande.
  • Tidsbegränsade biljetter: Slutkunder köper fiskekort som gäller i 2 dagar ge nom att skicka in ett betal-SMS. Fiskekortet levereras tillbaks till slutkundens mobiltelefon som en QR-kod. Vid kontroll på plats kan kontrollanten läsa av fiskekortet med en smartphone som visar om biljetten är giltig och hur länge den gäller.
  • Flergångsbiljett: Slutkunder köper en kupong med 10 förbetalda luncher med kreditkort på restaurangens hemsida. Kupongen levereras till slutkundens mobiltelefon som en QR-kod. Varje gång slutkunden äter på restaurangen läser personalen av kupongen och räknar av 1 lunch. Detta kan upprepas 10 gånger.

Läs om fler av våra tjänster nedan.

TJÄNSTER / LÖSNINGAR

Vi erbjuder ett stort urval av kundanpassade tjänster och digitala egenutvecklade produkter. Nedan finns en överblick över vanliga kommunikationsutmaningar och de flesta av våra tjänster. Klicka på valfri tjänst/kommunikationsutmaning för mer info.

För ytterligare info om våra tjänster

Maila sales@21st.se, ring oss på: +46 (08) 21 21 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.