FrontDesk@0.5x

Front desk

Möteshantering i världsklass

21st Front Desk Manager är lösningen som kombinerar enkelhet och minskad administration med innovativ, modern teknik. Detta är lösningen för reception, hotellets entré eller konferensens incheckning. Dess enkla design och användarvänliga utformning bidrar till minskad administration och ökad servicegrad.

Front Desk Manager

Front Desk Manager riktar sig till kunder som vill förenkla hanteringen av besökare på det egna kontoret eller vid större event och evenemang. Tjänsten består av ett automatiserat system för utskick av personliga koder, genom system eller webbtjänst. De personliga koderna skickas via sms till besökaren och scannas sedan i entrén varpå en besöksbricka skrivs ut och ett sms skickas till besöksmottagaren, som i sin tur direkt kan svara besökaren vid förhinder.

Front Desk Manager kan skräddarsys efter egna behov och system, genom tillhandahållet API. Det enkla och automatiserade flödet förenklar administrationen kring besök vid exempelvis konferens, enskilda möten och deltagare på seminarium och liknande. Front Desk Manager används med fördel tillsammans med Voter där automatiska sms-utskick vid incheckning möjliggör riktade målgruppsundersökningar såväl som användning av moderator- och mentometerfunktionen i Voter.

Läs om fler av våra tjänster nedan.
För mer info om våra tjänster, använd kontaktformuläret längst ner på sidan.

För ytterligare info om våra tjänster

Maila sales@21st.se, ring oss på: +46 (08) 21 21 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.