Västsvenska Handelskammaren | Digital Reception

Sedan 2016 hjälper 21st Century Mobile Västsvenska Handelskammaren med digital besökshantering för såväl reception som event. Besöksbokningar och planerade events hämtas automatiskt och distribueras till deltagarna mobilt. Deltagare erhåller en mobil biljett via sms som de sedan använder för att checka in hos Handelskammaren, varpå de registreras och får en namnskylt. Oanmälda besökare till Handelskammaren kan även de enkelt checka in, varpå ett sms skickas till dem de ska träffa.

Genom denna förenkling av besökshanteringen har de minskat sin administration avsevärt och samtidigt givit Handelskammarens besökare ett enklare och effektivare sätt att besöka och deltaga i verksamheten, utan att för den sakens skull göra avkall på servicegraden. Den moderna receptionen är mobil!

bild2
bild1

Fler referensuppdrag

Vårt uppdrag är att förenkla vardagen för våra kunder genom digitalisering och digitala tjänster. Uppdragen sker ofta i nära samarbete och i partnerskap med våra kunder. Vår ständiga strävan är 100 % kundnöjdhet. Vi erbjuder kundanpassade, digitala och mobila tjänster genom egenutvecklade lösningar.

För mer info

Kontakta oss via mail: sales@21st.se, via telefon: +46 (08) 21 21 55 eller använd formuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.