21_ehalsa_white@2x

Effektiva verktyg inom hälsa och sjukvård

Vi bidrar med effektiva digitala verktyg inom hälsa och sjukvård. Verktygen möjliggör enkel, tidseffektiv och säker kommunikation mellan behandlare och patient. Våra tjänster används då patientuppföljning på distans är relevant och/eller i samband med kliniska studier. Vi erbjuder uppföljning av: Alkoholberoende, Hypertoni, och Läkemedelsbiverkningar. Patientsvaren redovisas i realtid vilket ger ett kraftfullt mervärde för både behandlare och patient.

Våra tjänster i kort

Uppföljning av:
Alkoholberoende, Hypertoni, och Läkemedelsbiverkningar.

CQ
Används primärt vid kliniska prövningar men kan även användas generellt vid patientuppföljning.

CRAS
Digital dagbok som effektivt bidrar till att nå uppsatta behandlingsmål vid skadligt bruk av alkohol.

CRAS 15 
Appens innehåll bygger på 15metoden som är ett stöd för att behandla alkoholproblem och beroende av olika svårighetsgrad i framförallt primärvård och företagshälsovård. Metoden gör att man kan hantera alkoholproblem på ett strukturerat sätt. Den har sammanfört de utrednings- och behandlingskomponenter som har den starkaste evidensen.

CRAS iBack
Omfattar både CRAS 15 och iBACK Pro som är en mobil alkomätare byggd för fjärrtester. Den kopplas enkelt och trådlöst till CRAS iBack via bluetooth och har samma noggrannhet som polisens mätare. Den använder en unik foto-funktion för att identifiera användaren före och under inblåsning.

Referensuppdrag inom E-HÄLSA

Kunder i urval

Hela
avonova
LIN_UNI_2

Kontakta oss

Kontakta oss via mail: sales@21st.se, via telefon: +46 (08) 21 21 55 eller använd formuläret nedan.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.