Jobba hos oss

Lediga Tjänster

Vi är alltid intresserade av drivna och duktiga medarbetare. Vill du jobba på 21st Century Mobile? Skicka in din ansökan till lediga tjänster eller maila oss så tar vi det därifrån!

Läs längre ned på sidan om hur det är att jobba på 21st Century Mobile.

Skicka in din ansökan nu!

Kontakta oss via mail: jobb@21st.se, eller använd formuläret nedan.
Vi läser även spontanansökningar och sparar alltid ditt CV.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi växer det kan du också göra.

Vi är specialister i ett idédrivet företag. Med ett idédrivet företag menar vi alla delar och människor i verksamheten. Vår utgångspunkt är att ständigt och vid alla tillfällen välkomna nya idéer och förbättringar.

Vi förverkligar våra idéer, får saker att hända och drivs av att få vara en del av ett snabbrörligt och förändringsbenäget företag i ständig utveckling, både i vår arbetsroll och som människor.

Som en del av oss får du:

Ett jobb mitt i City, med allt vad det innebär!

Kollegor som gärna vill lära känna dig! Vi har alltid något inbokat.

Frihet under ansvar! Vi litar på dig.

Nära till beslut. Vi är 15 anställda, din åsikt räknas.

Och det där andra...friskvårdsbidrag, tjänstepension, bra försäkring, de arbetsverktyg du behöver, det är såklart inräknat!

Vi letar efter medarbetare som har:

Drivkraft

Alla våra medarbetare har olika hobbies, intressen och drivkrafter utanför kontoret. Men på arbetet delar vi samma engagemang och intresse att tillsammans driva digitalisering och effektivisering av både vår egen och andras verksamheter.

Innovationsförmåga

Vi arbetar dagligen med digitalisering för att effektivisera verksamheter och rusta dem inför dagens och morgondagens utmaningar. Det kräver nyfikenhet och uppfinningsrikedom från alla våra medarbetare.

Lagkänsla

Hos oss arbetar du aldrig helt ensam. Du jobbar både i interna team och i nära samarbeten tillsammans med våra kunder. Det är lika viktigt att dagligen dela med sig av sina kunskaper som att aktivt lära sig av kollegornas kunnande.